• slider1
  BloemenGigant
  Voor 11.00 uur besteld dezelfde dag geleverd
 • slider2
  Altijd vers
  Snelle service
  Voor 11.00 uur besteld dezelfde dag geleverd

Bloemen Haarlem

Bloemen BEZORGEN Haarlem

Zoekt u een bloemist in Haarlem? Laat u verrassen door onze kleurige en unieke boeketten. De boeketten die u bij ons kunt bestellen, ziet u nergens anders. Daar zijn we natuurlijk super trots op. Onze bloemstylisten hebben een pure passie voor ons vak en voor bloemen, zowel in Nederland als internationaal.

Bloemen Gigant is voor veel Haarlemmers een begrip voor het bestellen en laten bezorgen van bloemen, boeketten, bloemstukken en rouwstukken. Vanuit onze vestigingin Haarlem en de bloemenveiling. Kunnen wij razendsnel bloemen bezorgen in Haarlem en de rest van Nederland.

Wij bezorgen bloemen voor meerdere grotere bedrijven maar ook veel particuliere haarlemmers maken gebruik van onze diensten.

Wilt u bloemen laten bezorgen in Rotterdam? Kijk dan bij onze partner Bloemtique Bloemen op de website.

Bloemen Gigant bezorgt altijd de mooiste bloemen. Uw locale bloemist, bezorgt de mooiste boeketten in Haarlem en omstreken. U kunt zelf bepalen welke dag onze bezorgdienst uw bloemen mag komen bezorgen. Kies uw favoriete boeket en plaats daarna een bestelling om uw boeket te laten bezorgen. Zo simpel is het bij Bloemen Gigant.

Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen, bestel dan op werkdagen voor 11:00 uur (en zaterdag voor 11:00) en wij regelen de rest voor u. Het is niet altijd makkelijk om de juiste bloemen en of kleuren uit kiezen. Twijfelt u of de ontvanger wel van deze kleuren houdt? Vraag dan aan ons team, wat de mogelijkheden zijn en welke bloemen het beste bij u en de ontvanger zullen passen. 

Wij bezorgen in heel Haarlem en maken gebruik van onze eigen bezorgdienst. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Nieuwste Blog

Mensen houden van bloemen!

Mensen houden van bloemen!

Wij werken natuurlijk niet alleen dagelijks met bloemen, ook met mensen! Alle klanten zijn voor ons belangrijk, ons streven is dan ook om u tevreden te stellen. Het mooie aan ons vak vinden wij dan ook om met de klant een persoonlijk boeket samen te stellen en zo een gevoel over te brengen van bijvoorbeeld; […]

Read more
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bloemen-Gigant is gevestigd in Haarlem, Noord-Holland. Onze mensen hebben al tientallen jaren ervaring met bloemen. Dag in dag uit zijn wij met bloemen bezig. Wij werken met de prachtigste soorten. Dankzij onze heerlijke doorloop in bloemen kunnen wij u de bloemen dagelijks veilingvers aanleveren. Een bijzonder aantal of soort nodig? Neem gerust contact op, in […]

Read more

Snelle service

08.30-17.00

7 dagen versgarantie

Contact

X